Kategorier
Bøger Foredrag Video

Musik & Menneske

Essays i denne bog er en antologi af papirer og forelæsninger fra 1981-2015. De indeholder tanker om musik, om det musikalske liv i vores tid og om forholdet mellem mennesker og musik. Femoghalvfjerds års arbejde i musikkens tjeneste som en uophørlig studerende, som kunstner og som lærer er anledningen for forfatteren til at optage forskellige oplevelser og forsøge at bidrage til den konstant genoplivede debat om musikkens rolle i menneskelige liv til rådighed. Fokus er på musik som en objektiv åndelig virkelighed. Men har en åndelig opfattelse af musik endda en chance i en verden, der i stigende grad kun accepterer videnskabelige kriterier? Kan man påstå i dag, at musik er en overnaturlig begivenhed? Kan du ‘forklare’ musikalitet? Bogen giver svar på disse spørgsmål.

Interview med forfatter

Anskaffelse af bogen

Få din kopi bestilt ved at sende en e-mail til: ingesch@os.dk

250 kr.

Artikler og essays

Musik og Menneskes Forlag, 2006, 174 sider

ISBN 87-991678-0-8